Jari & Jikke

Als alles gaat verlopen zoals we wensen zal er, zoals de planning nu is, een dekking plaatsvinden in het voorjaar van 2019 tussen onze eigen Jari en Jikke.

Al jaren was ik op zoek naar een teefje om te zijner tijd mee te gaan fokken en bij voorkeur dan een teefje wat de dochter is van 1 van onze reuen zodat ik de combinatie kan maken van onze eigen reuen. Dit omdat ik Jari qua karakter echt een superdoes vind, wil graag voor je werken, is leergierig en bovenal erg relaxed in heel veel situaties! En Joey sluit meer aan bij het rasbeeld qua vacht en bouw, dus de hoop is er als de combinatie mag lukken er een mooi gemiddelde van de 2 heren uit komt, met fijne karakters en goede vachten! Maar dat is voor nu allemaal nog toekomstmuziek..

Mocht je meer willen weten over Jari en Jikke dan kan je op hun afzonderlijke pagina’s kijken hier op de website en contact opnemen omdat je vragen hebt mag natuurlijk ook altijd!

Het enige wat ons nu nog rest is een officiƫle kennelnaam aanvragen en dan met veel geduld en fingers crossed wachten op Moeder Natuur!