Joey en Lucie

Soms lopen dingen toch even anders dan je denkt (bij meerdere personen tegelijkertijd). Zo bespreken we op een woensdagavond nog tijdens het avondeten dat we voor Joey een chemische castratie gaan regelen bij de dierenarts (omdat zijn dochter bij ons woont en die inmiddels bijna 6mnd is en we geen risico’s willen lopen en met deze (chemische) castratie ook hopen dat er geen gedonder in de roedel komt als Jikke wel loops wordt..
Maar na dit gesprekje werd ik enkele uren later gecontacteerd door Stephanie Kohlsaat-Rack, van de Duitse Schapendoeskennel “Die Racker” die op dat moment met haar handen in het haar zat. De door haar gekozen dekreu voor haar teefje Lucie bleek niet beschikbaar voor de a.s. dekking, ook de 2e aangedragen reu kon niet met haar teefje, tot een bevriende fokker haar wees op het feit dat de vader van die 2e reu, dat probleem niet heeft in de stamboom, dus trok ze de stoute schoenen aan en nam contact met me op!

Dit heeft tot gevolg dat er 6 superleuke pups zijn geboren in Duitsland! 4 teefjes en 2 reutjes! En in het eerste weekend van mei mocht ik bij ze logeren! Hieronder wat foto’s van die logeerpartij!

Meer informatie vind je op de site van de fokker: http://www.die-racker.de

     

Mama Lucie