Texel

Wij, de baasjes van Jari, Joey en Jikke, komen graag op Texel, we gaan er ieder jaar minstens 1 keer, bij voorkeur 2 (of 3) keer heen. We komen er helemaal tot rust en buiten dat het een geweldig eiland is, mogen we met onze doezen op veel plekken komen, op de meeste stranden mogen ze het grootste deel van het jaar lekker los rennen en spelen en in heel wat horeca mogen ze ook mee naar binnen als de baasjes even lekker wat gaan eten of drinken!

Hieronder vind je wat foto’s van onze vakanties op Texel!

8 Reacties op Texel

 1. Fuga broer van Jari schreef:

  Wat een heerlijke omgeving. Fuga is er ook ÊÊn keer geweest en heeft er enorm van genoten. Wij zijn benieuwd waar jullie bivakkeerden.
  Gauw tot ziens! En een lebber van Fuga.
  “Dalton Blafhoed”

  • admin schreef:

   Ha Broer Fuga, of moet ik zeggen Ome Fuga! 😀

   Ik heb uit betrouwbare bron begrepen dat ik mijn verjaardag dit jaar weer op Texel mag vieren 😀

   Mijn vrouwtje zal een mail sturen naar je baasjes waar ze steeds hun huisjes boeken, hopelijk mag je dan ook weer lekker een keer naar Texel!

   Poot van je broer, Papa Jari!

 2. Marloes schreef:

  Mooie site Miriam, erg leuk om te lezen en foto’s te kijken ook als je geen hondenbezitter maar zeker dierenliefhebber bent! 🙂

 3. Annemarie schreef:

  Nice Dogs and nice site!
  We have been to Texel, too. We enjoyed it yery much an we will come again, if there is any possibilty.

 4. Didier schreef:

  Texel, helemaal het einde! Fuga is er met zijn meute al drie keer geweest! In het najaar gaan wij weer! Lebbers van Fuga en zijn vriendin/mandgenoot Thea

 5. Didier schreef:

  Hoi Jari Joey en Jikke. En jij Jari ook nog heel hartelijk gefeliciteerd! Ook wij komen 1 tot 2 maal op Texel. In september weer. Alles goed met jullie? Fuga is ondertussen loeisterk geworden, want hij zwemt erg veel.

 6. Didier schreef:

  Hoi Jari Joey en Jikke. En jij Jari ook nog heel hartelijk gefeliciteerd! Ook wij komen 1 tot 2 maal op Texel. In september weer. Alles goed met jullie? Fuga is ondertussen loeisterk geworden, want hij zwemt erg veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.